Srijeda, 15. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Ekipe sa začelja u Molvama, županijski derbiji u Imbriovcu i Prugovcu

Utakmice 22. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica očekuju nas ovog vikenda.

Većina utakmica igrat će se u subotu u 17 sati, a Garešnica će biti mjesto susreta Garića i Ferdinandovca. Ferdinandovčani u ovaj susret ulaze s trećeg mjesta na tablici, pobjede protiv Borca u prošlom kolu, ali i uvjerljivog slavlja protiv Kalinovca u prvoj utakmici polufinala Županijskog nogometnog kupa. Domaćini su peti na tablici i u prošlom su kolu slavili protiv Bratstva.

>> FOTO/VIDEO [ŽUPANIJSKI KUP] Križevčani uvjerljivi u Cvetkovcu, sigurni i Ferdinandovčani

Molve će biti mjesto derbija začelja – zaigrat će pretposljednja Mladost i Čazma koja je na začelju tablice. Molvarci su u velikoj rezultatskoj krizi, a subotnja utakmica prilika im je da napokon upišu bod(ove), no nešto će se pitati i goste koji bi se također vrlo rado odmaknuli s dna prvenstvene ljestvice.

Zanimljivo će biti i u Zdencima gdje će Sloga dočekati virovski Podravac. Domaćini su osmi i u prošlom su kolu svladali Čazmu, dok su gosti 11., a prošlog su vikenda pobijedili legradski Graničar.

U Legradu će se igrati utakmica u kojoj će se sastati Graničar i Slatina, a Legrađane nakon spomenutog poraza očekuje novi ispit protiv četvrtoplasiranih gostiju. Slatina je pak slavila protiv kloštranske Mladosti.

Snage će u subotu još u Grubišnom Polju odmjeriti Bilogora 91 i Dinamo iz Predavca.

Preostale dvije utakmice kola igraju se u nedjelju u 17 sati pa će se tako u Imbriovcu u velikom županijskom derbiju sastati Borac i Tehničar. Vodeći Cvetkovčani u ovaj susret ulaze nakon poraza u prošlom kolu od drugoplasirane Bilogore, a u srijedu su teško poraženi i u županijskom kupu od premoćnog Radnika iz Križevaca. Kad je pak riječ o Jembrovčanima, oni su deveti, a nedjeljnu utakmicu dočekuju nakon tri vezana poraza.

U drugom županijskom derbiju u Prugovcu će igrati kloštranska Mladost i Bratstvo. Kloštrani su 10. i u prošlom su kolu izgubili od Slatine, a Kunovčani su pak šesti i izgubili su od Garića.


Raspored igranja 22. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

4.5.2024. 17:00 Garešnica NK Garić – NK Ferdinandovac
4.5.2024. 17:00 Grubišno Polje NK Bilogora 91 – NK Dinamo (Pr)
4.5.2024. 17:00 Molve NK Mladost (Mo) – NK Čazma
4.5.2024. 17:00 Zdenci NK Sloga (Z) – NK Podravac (V)
4.5.2024. 17:00 Legrad NK Graničar (L) – NK Slatina
5.5.2024. 17:00 Imbriovec NK Borac – NK Tehničar (Cv)
5.5.2024. 17:00 Prugovac NK Mladost (KP) – NK Bratstvo

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori