Petak, 3. svibnja 2024.

Udruga FUNK slavi desetu obljetnicu i poziva publiku da odgovori na jedno pitanje

Ovo je početak rada FUNK-a i nadamo se da ćete nas doći podržati, a do onda… stay FUNKy!, ovim je riječima ekipa koprivničkog FUNK-a prije 10 godina pozvala publiku na 1. FUNK DAY i otvorila vrata današnjeg kluba za čiji se rad, kvalitetu i upornost čuje i daleko izvan Koprivnice.

Sada je, kažu, došlo vrijeme da svi zajedno proslavimo 10 godina djelovanja, druženja, učenja i tulumarenja te su tim povodom odlučili izdati fanzine, glasilo fan(k)ova(ca), a od svih onih koji u FUNK dolaze, podržavaju, volontiraju, izvode programe ili ih posjećuju traže pomoć.
– Sve koji žele sudjelovati pozivamo da nam pošaljete svoje radove: kratke poruke, pjesme, priče, slike, fotke, crteže, kolaž, asocijacije koje doslovno mogu biti i jedna riječ… Broj radova koje možete poslati nije ograničen, možete poslati i nekoliko njih, ali ćemo obzirom na ograničenost brojem stranica objaviti izbor pristiglih radova. Jedno pravilo ipak postoji, a to je da rad treba odgovoriti na pitanje – Što tebi znači FUNK?, priopćili su.

Prisjetite se svojih najdražih uspomena iz FUNK-a i podijelite ih s ostalim FUNK-ovcima. Radovi se zaprimaju na e-mail adresu [email protected] do 12. svibnja, a potrebno je navesti ime i prezime autora odnosno pošiljatelja, naziv rada ako je to primjenjivo te likovne radove koji trebaju biti u jpg formatu veličine do 20 megabajta.

 

zatvori