Petak, 3. svibnja 2024.

U zatvoru završili muškarci koji su vozili iako nisu smjeli, još se ne zna što će biti s njihovim vozilima

U zatvoru su završila dvojica vozača koja su na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u ponedjeljak počinila niz prekršaja u prometu.

U policiji tako govore da je jučer na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden 56-godišnjak koji je u 9:10 u Velikoj Rasinjici vozio neregistrirani traktor za vrijeme dok mu je zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova rješenjem ukinuta vozačka dozvola.

– Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od njega je privremeno oduzet traktor koji je vozio te je o tome obaviješten prekršajni odjel suda koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom. U žurnom prekršajnom postupku određeno mu je zadržavanje od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar, dok će sud odluku o privremeno oduzetom vozilu donijeti naknadno – ističu u policiji.

Uz to, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru Stalna služba Garešnica doveden je 70-godišnjak koji je u 16:10 u Križevcima na Bjelovarskoj cesti vozio osobni automobil za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije.

Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od njega je također privremeno oduzeto vozilo koje je vozio te je obaviješten sud, a u žurnom postupku također mu je određeno zadržavanje od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar.

– Sud će odluku o privremeno oduzetom vozilu donijeti naknadno – zaključuju.

zatvori