Srijeda, 1. svibnja 2024.

U koprivničkom kinu projekcije filmova u okviru projekta ‘Regional synergy for new cinema going experience’

Nakon održanih radionica za snimanje filma i predavanja o nacionalnoj kinematografiji te povezanosti videoigara i filma, u okviru projekta “Regional synergy for new cinema going experience” u koprivničkom kinu Velebit slijede projekcije nacionalnih filmova koje su srednjoškolci iz Mađarske, Srbije i Slovenije odabrali za domaće gledatelje.

– Prije projekcije svakog filma pogledat ćemo kratke filmove koje su na radionicama snimili srednjoškolci iz Srbije, Mađarske i Slovenije, čuti nekoliko riječi o samoj kinematografiji i samom filmu te nakon toga pogledati film uz nacionalne slatke i slane proizvode – pojasnili su iz Pučkog otvorenog učilišta.

Od filmova koje su odabrali srednjoškolci iz Srbije prikazat će se filmovi “3211”, 12. travnja u 18:00 sati te “Indigo Kristal”, 16. travnja u 12:00 sati. Mađarski srednjoškolci odabrali su filmove “Larry” (projekcija 24. travnja u 12:00 sati) i “Fomo” (26. travnja u 18:00 sati), a slovenski srednjoškolci filmove “Kaj pa Ester” (8. svibnja u 12:00 sati) i “Jezdeca” (10.svibnja u 18:00 sati).

Ulaznice po cijeni od 1,00 eura mogu se rezervirati u radno vrijeme blagajne na broj telefona 621-653 ili na email [email protected]. Detalje o filmovima možete pronaći na internetskoj stranici kina Velebit.

Izvor: Kino Velebit
Izvor: Kino Velebit
Izvor: Kino Velebit
zatvori