Petak, 3. svibnja 2024.

TZ ‘Dravski Peski’ priprema rafting i prvosvibanjsko natjecanje u kuhanju graha

Općina Podravske Sesvete u suradnji s Turističkom zajednicom područja “Dravski peski” već tradicionalno će obilježiti Međunarodni praznik rada kroz cjelodnevno duženje za mještane i zainteresirane posjetitelje.

Ovoga puta, manifestacija seli u samo središte Podravskih Sesveta, točnije u park na Trgu kralja Tomislava, a glavni događaj bit će natjecanje u kuhanju graha.

Organizatori pozivaju na prijavu ekipa koje su otvorene do 28. travnja, a podatke je potrebno poslati na email [email protected]. Sudjelovanje je besplatno, a organizatori su za sve ekipe osigurali osnovne namirnice.

– Priprema graha započinje u srijedu, 1. svibnja u 13 sati, proglašenje pobjedničkih ekipa je u 17, a tijekom čitavog će poslijepodneva najmlađi posjetitelji uz nadzor roditelja moći uživati u besplatnim igralima – poručili su organizatori.

Od 18 sati prisutne će uveseliti nastup Tamburaškog sastava Mjesečina.

Za sve ljubitelje rijeke Drave, preporuča se rafting na relaciji Brodić – Križnica u organizaciji Rekreacijskog kluba Dravski san. Vožnja s uključenim roštiljem na odredištu je 25 eura, a prijave su putem emaila [email protected].

zatvori