Utorak, 30. travnja 2024.

Štićenik Svitanja Roman nastupio na modnoj reviji ‘Moja maturalna večer’

U organizaciji Vladine Zaklade Hrvatska za djecu, u Zagrebu je šestu godinu zaredom održana modna revija maturanata bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Na reviji pod nazivom “Moja maturalna večer” sudjelovalo je ukupno 16 maturantica i 11 maturanata iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Lijepe naše koji su prošetali modnom pistom.

U ulozi modela koji je predstavljao koprivnički Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje bio je maturant Roman, koji je ponosno i hrabro nosio prekrasno odijelo i cipele koje je dobio na poklon od modne kuće.

Reviju je energičnim nastupom otvorila jedna od najboljih hrvatskih plesnih skupina koja se bavi urbanim plesnim tehnikama, Atomic Dance Factory.

Upraviteljica Zaklade Renata Gubić u svome obraćanju istaknula je kako projektima poput ovoga, želja je djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi stvoriti najljepše uspomene.

– Želimo ostaviti trag u mapi njihovog djetinjstva kao institucija koja ih je podržala upravo u dijelu njihovog emotivnog statusa i nastojala doprinijeti njihovom općem osjećaju sreće – kazala je.

Ravnatelj Centra Svitanje Mladen Fajdetić dodao je kako je neizmjerno zahvalan Zakladi “Hrvatska za djecu” što je i ove godine omogućila njihovom maturantu da se osjeća jednako vrijedan sa svojim vršnjacima.

Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje
Izvor: Centar Svitanje

 

 

zatvori