Utorak, 30. travnja 2024.

SJEVERNI DERBI Slaven Belupo na Apašu dočekuje Varaždin, Ferenčina: Želimo prekinuti negativan niz

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na domaćem terenu ugostiti ekipu Varaždina.

Utakmicu koja se igra s početkom u 19 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici, u sklopu 29. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, najavili su danas trener Roy Ferenčina i kapetan Tomislav Božić.

– Očekuje nas zahtjevna utakmica. Svjesni smo negativnog niza kojeg želimo sutra prekinuti. Želimo odigrati dobru utakmicu i nadam se da ćemo kroz dobru igru osvojiti tri boda. Očekujem od igrača da budu puno bolji nego što su bili u prošlim utakmicama. Vraćaju nam se dva kartonirana igrača, Agbekpornu i Štrkalj – naglasio je trener.

Snimio Valentino Štefanek.

Ferenčina je istaknuo kako utakmicu sudi Erceg, dodavši kako se nada da će sudac biti u boljem izdanju nego što je bio proteklih utakmica koje je sudio u Koprivnici. Trener je dodao kako sutra zbog ozlijede neće računati na Lepinjicu te Hlevnjaka.

– Stavit ću igrače kojima najviše vjerujem i koji su kroz jesen i na proljeće najviše igrali. Varaždin ima svoju kvalitetu kao i svaki klub u ligi. No mi moramo gledati da smo što bolji i nadam se da ćemo to pokazat sutra. Znamo da teren nije idealan za kombinatoriku, ali dat ćemo sve od sebe i nadam se da će nas i sreća pomazit. Na kraju, mi smo ti koji samo na terenu i mi moramo zaslužiti sreću – konstatirao je Ferenčina.

Kapetan Božić potvrdio je riječi trenera, pojasnivši kako moraju sutra na terenu dati sve od sebe.

Snimio Valentino Štefanek.

– Moramo se potruditi i dati svoj maksimum da pobijedimo i da ti bodovi ostanu u Koprivnici. Želimo prekinemo negativan niz da situacija krene u jednom boljem smjeru, jer trenutno stanje nije ugodno nikome – zaključio je Božić.

zatvori