Utorak, 7. svibnja 2024.

FOTO Ruralna kuća za odmor Lovrak pruža mir i opuštanje u prirodi, a ljubazni domaćini dočekat će vas s osmijehom

Prije tri godine bračni par Anđelka i Zdravko Lovrak u Budrovcu kod Đurđevca otvorili su Ruralnu kuću za odmor.

U njihovom okruženju turizam je počeo cvjetati, što ih je potaknulo da otvore nešto svoje. Kupili su klet i godinu dana uređivali okoliš, budući da je na tom mjestu bio vinograd kojeg je trebalo krčiti.

Ubrzo nakon otvaranja pojavio se interes gostiju za smještajem. Sada su u ljetnim mjesecima većinom popunjeni, a ni tijekom godine nemaju puno slobodnih termina. Osim domaćih gostiju koji dolaze iz raznih dijelova naše lijepe Hrvatske, u njihovoj kući za odmor uživaju i brojni strani turisti iz Njemačke, Austrije, Mađarske, pa čak i Francuske.

Snimio Valentino Štefanek.

Bračni par Lovrak posjeduje i vlastiti OPG, pa tako svojim gostima nude vlastite proizvode, poput finog domaćeg vina. Kuća za odmor sastoji se od dvije etaže; u donjoj je prostrana soba, dok se na gornjoj etaži nalaze kuhinja, kupaonica te dnevni boravak s pomoćnim ležajem. Sve što je potrebno za miran i opuštajući odmor dostupno je u Ruralnoj kući za odmor Lovrak.

– Posebno želimo zahvaliti gradu Đurđevcu na financijskoj potpori za razvijanje turističke ponude, Turističkoj zajednici grada Đurđevca kao i Turističkoj zajednici Koprivničko-križevačke županije – poručila je Anđelka Lovrak.

Ruralna kuća Lovrak nalazi se na adresi Bilogorska 47a u mjestu Budrovac, nedaleko grada Đurđevca. Ljubazni domaćini tijekom cijele godine gostima nude smještaj na predivnoj lokaciji koja pruža pogled na vinograde, polja i obronke Bilogore.

Snimio Valentino Štefanek.

Gostima su za korištenje na raspolaganju bicikli za aktivan odmor, ribolovni pribor te svaki gost ostvaruje BESPLATNI ulaz u HRVATSKU SAHARU, MUZEJ GRADA ĐURĐEVCA i INTERPRETACIJSKI CENTAR.

Za rezervaciju smještaja i sve informacije možete se obratiti vlasnicima na broj 091 537 4826 ili 098 1857 411, a brojevi su dostupni i putem Vibera ili Whatsapp-a.

Svakako posjetite i Facebook stranicu Kuća za odmor Lovrak.

Vidimo se u Ruralnoj kući za odmor Lovrak!

Kuću za odmor možete vidjeti i u našoj galeriji fotografija.

zatvori