Ponedjeljak, 13. svibnja 2024.

PROGRAM ĐURĐEVA Picoke i njihove goste koncertom će uveseliti popularni pjevač, pripremljene i izložbe, priredbe, sportski susreti…

Đurđevčane i njihove goste očekuje pun mjesec uživanja u bogatstvu sadržaja, priredaba, koncerata, promocija, izložbi, modnih revija i brojnih sportskih susreta povodom Dana grada Đurđevca.

Turistička zajednica grada Đurđevca pripremila je zanimljiv program, a priključile su se sve gradske udruge, škole, javne ustanove i institucije, ali i brojni pojedinci.

Tako, između ostalih, u Đurđevac dolazi čakovečki stand up komičar Vlatko Štampar, ali i Joan Miró, najveći majstor i “pjesnik boja” u sklopu još jedne velike inozemne izložbe. Pjevat će i popularni Jole, a krasnosloviti poznata Danijela Martinović na promociji svoje knjige “Tuširanje duše”, izvijestili su iz Gradske uprave.

– KUD Petar Preradović i Đurđevčice imat će zanimljive folklorne goste, ali i svoj veliki tradicionalni koncert “Svojemu gradu za imendan”. Birat će se najbolji sportaši te gradonačelnikovo vino. Neće izostati ni proizvodima prebogat Proljetni sajam, ni tradicijske, srednjovjekovne i Jurjevske igre, a poseban interes vlada za novu atrakciju u mini-zoo u Hrvatskoj Sahari – naveli su.

Na Dan grada Đurđevca bit će svečana misa i svečana sjednica Gradskoga vijeća Grada Đurđevca na kojoj će biti dodijeljena javna gradska priznanja zaslužnim građanima za razvoj grada Picoka.

Cijeli program Đurđeva potražite klikom ovdje.

zatvori