Srijeda, 8. svibnja 2024.

Pridružite se tradicionalnoj prvosvibanjskoj biciklijadi u Hlebinama

I ove godine će se u povodu Praznika rada koji se obilježava 1. svibnja održati tradicionalna biciklijada u organizaciji Općine Hlebine i u suradnji s udrugama i društavima iz Hlebina.

Na biciklijadu su pozvani svi rekreativci i svi željni dobrog druženja. Biciklijada će se održati u srijedu 1. svibnja, a polazak je u 11 sati ispred Društvenog doma, odnosno Galerije naivne umjetnosti. Cilj biciklijade je kod Ribičkog doma u Gabajevoj Gredi gdje će nas dočekati članovi SRK “Drava” iz Hlebina koji na terasi svojeg Ribičkog doma pripremaju okrjepu i tradicionalni prvosvibanjski grah.

Osim same biciklijade članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Hlebina pripremaju kratku pokaznu vježbu. Uz to, na tamošnjem sportskom terenu organizirani su sportski susreti u organizaciji članova Nogometnog kluba “Lipa” iz Hlebina. U slučaju lošeg vremena, druženje će se svakako održati u Društvenom domu u Gabajevoj Gredi.

Pridružite se ovoj tradicionalnoj biciklijadi i uživajte u prirodnim ljepotama ovog dijela Podravine, gastronomskoj ponudi i dobro se zabavite uz sport i rekreaciju.

Izvor: TZP Središnja Podravina
zatvori