Nedjelja, 28. travnja 2024.

Podravkašice večeras gostuju kod Rudara, a u petak im dolaze Sesvete, trener Obrvan: Prvenstvo želimo privesti kraju bez poraza

Rukometašice Podravka Vegete nakon reprezentativne pauze ovog tjedna igraju dva susreta Prve hrvatske rukometne lige za žene.

Već danas tako putuju u Labin gdje će s Rudarom u Sportskom centru Franko Mileta od 19 sati igrati zaostalo 15. kolo, dok ih u petak na domaćem terenu očekuje utakmica protiv Sesveta s početkom u 17 sati. Rudar je na 10. mjestu s 12 bodova, a bod manje imaju Sesvete koje su pretposljednja ekipa lige.

Trener Podravkašica Ivica Obrvan najavio je ova dva susreta.

– Očekujemo dvije pobjede pa da prvenstvo Hrvatske privedemo kraju na najbolji mogući način te da ga završimo bez ijednog poraza s titulom prvakinja Hrvatske nakon dvije godine pauze. Cilj je isto tako da se što kvalitetnije pripremimo za završnicu Kupa – rekao je trener.

Svoje viđenje nadolazećih susreta dala je i vratarka Podravke Lucija Bešen.

– Vjerujem u nastavak pobjedničkog niza u obje utakmice jer su kvaliteta i širina na našoj strani. Cilj je kao i dosad ozbiljan uz maksimalan pristup. Vjerujem da ćemo se dobrim pristupom i igrama najbolje pripremiti za završetak sezone i očekivani final four Kupa idući mjesec – zaključila je Bešen.

zatvori