Utorak, 30. travnja 2024.

Podravina Adventure i Virovska prkačijada dobili prestižnu nagradu ‘Simply the Best’

Na Dravske peske i u Virje stigle su nagrade “Simply the Best”, koju godišnje dodjeljuju Udruga hrvatskih putničkih agencija i Burza PUT.

Na svečanosti održanoj u Biogradu na Moru plaketa je dodijeljena turističkom projektu Podravina Adventure, a nagradu su preuzeli direktor đurđevačke Turističke zajednice Mario Fuček i direktor Turističke zajednice područja “Dravski peski” Robert Čimin.

– Iznimno smo ponosni što je projekt Podravina Adventure primio nagradu za kreativnost u oblikovanju novog turističkog proizvoda koji sadržajima usmjerenim na aktivan odmor u prirodi značajno obogaćuje turističku ponudu lokalne zajednice i destinacije Podravina u cjelini. Podsjetimo, projekt se provodi u suradnji s Turističkom zajednicom grada Đurđevca i partnerima, a korisnicima pruža rafting, kanuing, paraglaiding, vožnju quadovima, paintball i druge vrste aktivnog odmora – poručili su Fuček i Čimin.

Nagrade su dobile i susjedne sredine – Virje za Virovsku prkačijadu i Pitomača za Centar za posjetitelje Križnica.

Na svečanosti su bili predstavnici Virja, načelnik Mirko Perok i direktor Turističke zajednice Središnja Podravina Nikola Cik.

– Nagrada Simply the best dodijeljena je Virovskoj prkačijadi za kvalitetu i inovativnost manifestacije koja daje poseban doprinos očuvanju lokalne gastronomske baštine i tradicije, a svojim sadržajem obogaćuje turističku ponudu Podravine – kazali su.

Ustupila Turistička zajednica područja Dravski Peski
Ustupila Turistička zajednica područja Dravski Peski
Izvor: Općina Virje

 

zatvori