Subota, 25. svibnja 2024.

Općini Koprivnički Ivanec odobrena sredstva za sufinanciranje projekta izgradnje nogostupa

Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 30.000 eura na natječaju Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

U Općini navode kako je riječ o sufinanciranju projekta “Izgradnja nogostupa na dijelu ulice Matije Gupca u Koprivničkom Ivancu – Dionica 2”.

– Druga dionica obuhvaća izgradnju staze na dijelu od dječjeg igrališta, odnosno od križanja s Ulicom Braće Radić pa do spoja sa Koprivničkom ulicom. Staza će se graditi s lijeve strane gledajući prema Koprivničkoj ulici te od dječjeg igrališta prema sjeveru do kraja odvojka. Uz izgradnju staze postavlja se i oborinska kanalizacija po cijeloj dužini ispod predmetne staze – kazali su.

Druga faza izvođenja radova predstavlja ujedno i završnu fazu nakon koje bi u cijeloj Ulici Matije Gupca bila izgrađena staza i postavljena oborinska odvodnja.

– Za predmetne je radove raspisana javna nabava te smo trenutno u fazi odabira izvođača radova, dok se početak radova očekuje kroz mjesec dana. Odlični rezultati na predmetnom natječaju daju našoj Općini dodatni poticaj za nastavak investicija i povećanje razine kvalitete života svih naših mještana – zaključuju.

zatvori