Subota, 27. travnja 2024.

Održana utrka Robin Granfondo Koprivnica 2024.

Ceste Koprivnice oživjele su uzbudljivom energijom utrke Robin Granfondo Koprivnica 2024.

Organizirana pod okriljem Biciklističkog kluba Rotor i uz potporu Robin trgovina, ova utrka okupila je 80-ak natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske.

S početkom u 10 sati ispred Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš, biciklisti krenuli su na izazovnu stazu dugačku 106 kilometara koja je kombinirala podravska brda i ravnice, pružajući im autentično iskustvo vožnje kroz predivan krajolik.

Jan Tisaj, ponosni Koprivničanac, očarao je gledatelje svojom izvanrednom vožnjom, prelazeći ciljnu liniju kao pobjednik s vremenom od 2:30:56 sati. Njegova prosječna brzina od 42,1 kilometra na sat bila je impresivna, a osigurala mu je pobjedu s vodstvom od šest sekundi ispred Aleksandra Radunovića iz BK Dinamo, dok je treće mjesto osvojio Luka Ivan Tomić iz Biciklističkog Kluba Rijeka.

U ženskoj kategoriji, Majda Horvat iz Škole biciklizma Zagreb zasjala je kao najbrža, prolazeći stazu za 2:47:23, dok je naša Zlatica Pernjak osvojila drugo mjesto, Andreja Batnozic bila je treća.

– Pohvala ide i ostalim članovima BK Rotor koji su hrabro branili boje kluba. Posebno ističemo Alena Rupu, koji je završio prvi u svojoj kategoriji s fantastičnim vremenom, Damir Kukec treći u kategoriji, te odličan Ivan Virovec kojeg je nekoliko sekundi dijelio od postolja. Ovaj iznimno uspješan događaj ne bi bio moguć bez predanosti članova BK Rotor, suradnje volontera te podrške djelatnika policije i vatrogasaca DVD-a Štaglinec. Njihova potpora osigurala je sigurnost i uspjeh ovog događaja. Robin Granfondo Koprivnica 2024 dokazao je da zajedništvo, strast prema biciklizmu i ljubav prema sportu mogu stvoriti nezaboravno iskustvo za sve sudionike. Čestitamo svim natjecateljima na izvanrednom uspjehu i veselimo se budućim sportskim događanjima koja će nas ponovno okupiti na stazama – javili su iz kluba.

zatvori