Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

Na sjednici županijske Turističke zajednice donesene brojne odluke i izvješće o izvršenju programa rada, istaknuti su i pozitivni rezultati

Na sjednici Turističkog vijeća i Skupštine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije donesene su brojne odluke.

Iz Službe ureda župana navode kako je donesena odluka o imenovanju povjerenstva za obradu, evidentiranje i ocjenu valjanosti zaprimljenih prijava na javni poziv za dodjelu financijske potpore za unaprjeđenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu, odluka o raspisivanju javnog poziva za dodjelu financijske potpore za unapređenje smještajnih kapaciteta na području Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu te pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na subvenciju za organizirani dolazak izletnika i turista na područje Koprivničko-križevačke županije za 2024. godinu.

Na sjednici je doneseno i izvješće o izvršenju programa rada Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije za period od 1. siječnja do 31. prosinca 2023. godine koje je predstavila pomoćnica direktora Kristina Sočev.

Izvor: kckzz.hr

– Istaknula je kako su vidljivi pozitivni rezultati prethodne turističke godine na području Koprivničko-križevačke županije, a pozitivnim brojkama svakako pridonose i mjere koje provodi županijska Turistička zajednica kao što su subvencije za unapređenje smještajnih kapaciteta na području naše županije i subvencije putničkim i turističkim agencijama za organizirani dolazak izletnika i turista – kazali su.

Uz redovne aktivnosti, projekte i manifestacije koje se provode, subvencije i financijske potpore, zajednica je sudjelovala i na tri međunarodna sajma.

Dodajmo kako je na kraju sjednice pomoćnica direktora Sočev upoznala članove Skupštine s projektima za 2024. godinu te je naglasila kako će mjere subvencioniranja za privatan smještaj i dovođenje turista i izletnika nastaviti i ove godine te da će se nastaviti s brojnim aktivnostima oglašavanja i promocije.

Izvor: kckzz.hr
Slušaj uživo
zatvori