Subota, 27. travnja 2024.

Linice tijesno poražene na gostovanju kod vodeće Zeline, trener Pranjić: Čestitam svojim curama na borbenosti i prikazanoj igri

Rukometašice Podravke 2 Lino Rukometnog kluba Podravka Vegeta odigrale su utakmicu 19. kola Druge hrvatske rukometne lige Sjever protiv prvoplasirane Zeline i izgubile.

U uzbudljivom dvoboju ekipa s vrha tablice slavile su iskusnije rukometašice Zeline pogotkom pet sekundi prije kraja za konačnih 29:28, izvijestili su iz Podravka Vegete.

– Najefikasnije u našim redovima bile su Tena Jurlina sa sedam, Ana Javorić sa šest i Katja Gregurić s pet postignutih pogodaka. Na vratima je Nika Galinec imala 11 obrana. Naše Linice trenutno dijele drugo mjesto na tablici s Brodom i Đurđevcom, a u nedjelju u 17 sati na domaćem terenu na rasporedu je utakmica protiv 1234 Virovitice – naglasili su.

Trener ekipe Antonio Pranjić nakon utakmice je kazao da se na terenu mogla vidjeti prava borba potpuno suprotnih ekipa, odnosno dvoboj iskustva s protivničke strane i mladosti sa strane Podravke.

– Pogotovo treba pohvaliti posljednjih 10 minuta kada smo se uspjeli vratiti u život nakon zaostatka od četiri pogotka. Korak po korak smo se približavali da bi 20-ak sekundi prije kraja uspjeli izjednačiti. U posljednjem napadu smo nažalost primili gol i bodovi su ostali u Zelini. Čestitam domaćoj ekipi na pobjedi, a mojim curama na borbenosti i prikazanoj igri u ovoj utakmici. Iako još nisu potpuno spremne, veseli me što su se u sastav vratile Miklić i Rumek kojih nije bilo neko vrijeme zbog ozljede. Cilj nam je da ih potpuno vratimo do završnice za uzrast U-17 koja će se održati krajem mjeseca – rekao je Pranjić.

zatvori