Nedjelja, 21. srpnja 2024.

Kandidat Domovinskog pokreta u IV izbornoj jedinici Radić: Mi vas nećemo iznevjeriti, Hrvatska će biti uspravna i ponosna zemlja

Na izletištu Udičarski dom kod Josipovca danas je održano druženje članova i simpatizera Domovinskog pokreta, a bili su nazočni i politički partneri iz stranke Pravo i pravda.

Zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta i kandidat u IV izbornoj jedinici Mario Radić kazao je da su tom prilikom obišli Dravu u Legradu, Đurđevcu, Slatini, Miholjcu i Valpovu.

– Htjeli smo završiti ovu kampanju na Dravi jer vidimo da ona povezuje ovu izbornu jedinicu. Nama se postavlja izbor između rijeka pravde, simbolički druga Tita, i koalicije s Pupovcem i SDSS-om, simbolički Draže. Mi nismo ti koji će na to pristati. Ako pristanemo na to, pristali smo na raseljavanje 400.000 ljudi, na demografski potop, na uništavanje privrede, na 40 centara koje SDSS gradi, pristali smo na Ranka Ostojića koji je ubio čovjeka pred policijskom upravom. Taj čovjek je bio šogor od Ivana Penave – poručio
je Radić.

Krešimir Čabaj, predsjednik podružnice Domovinskog pokreta Osječko-baranjske županije i kandidat na listi IV izborne jedinice, dodao je da se kampanja bliži kraju.

– Stisnut ćemo još gas do kraja da možemo sami sebi čestitati da smo dali sve od sebe. Ova snaga koja stoji iza Domovinskog pokreta i naših koalicijskih partnera pobjednička je
snaga. Hrvati imaju za koga glasovati, a to će u srijedu jasno i pokazati – poručio je.

Dodajmo da se nazočnima obratio i koalicijski partner iz stranke Pravo i pravda
Mislav Kolakušić koji je istaknuo da su pokazali da se mogu okupiti i da mogu dati primjer drugima.

– Svi se pitaju ima li nas dovoljno. Sami pogledajte i razmislite. Sedamdeset posto građana Hrvatske, koji izlaze na izbore, glasuju za suverenističke desne opcije, uključujući i HDZ. Ja ovim putem pozivam i one zdrave članove i dosadašnje glasače HDZ-a, da im okrenu leđa jer Plenković i njegova zločinačka banda nisu Hrvatska demokratska zajednica. Oni su najobičniji prevaranti. Pozivam ih da nama dadu glas. Vidjet će kako se može voditi Hrvatska u interesu svih hrvatskih građana. Dragi moji, u srijedu je dan odluke, budite pametni i hvala vam – napomenuo je Kolakušić.

Radić je zaključno rekao da je puno malih stranaka izašlo na ove izbore.

– Mi smo ih sve zvali. Svi smo dali ruku, i Mislav i mi iz Domovinskog pokreta. Ovo što se okupilo s nama u koaliciju – to je to. Samo glas za nas vrijedi. Ovi drugi su dobri ljudi, nemam ništa protiv njih, no to je bačen glas. To je glas za HDZ i SDP, simbolički za Dražu ili Tita. U srijedu podsjetite sve prijatelje da izađu na izbore i zaokruže našu listu. Mi vas ne ćemo iznevjeriti, dat ćemo sve od sebe da Hrvatska više ne bude ovakva zemlja, zemlja tuge, nego prava uspravna i ponosna zemlja. Ustani i ostani – zaključio je Radić.

Izvor: Domovinski pokret
Izvor: Domovinski pokret
Izvor: Domovinski pokret
Izvor: Domovinski pokret
Izvor: Domovinski pokret
zatvori