Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Županijski izlagači na sajmu gospodarstva u Mostaru, Koren: Ovakve manifestacije dodatna su prilika za uspostavu suradnje

Međunarodni sajam gospodarstva u Mostaru u svom 25. izdanju jučer je otvorio vrata posjetiteljima, a svemu je prisustvovao i župan Darko Koren.

U Službi ureda župana navode kako na sajmu sudjeluje 40-ak predstavnika iz Hrvatske, a među kojima su i izlagači iz Koprivničko-križevačke županije.

Uz župana Darka Korena na otvorenju sajma bili su i pročelnici Melita Ivančić, Darko Masnec i Marijan Štimac, ravnateljica PORA-e Regionalne razvojne agencije Koprivničko-križevačke županije Melita Birčić, predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić sa suradnicima, predsjednik Uprave tvrtke Radnik Mirko Habijanec, predstavnici HGK-Županijske gospodarske komore Koprivnica Krunoslav Vitelj i Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije predsjednica Irena Kovačić i tajnica Marinela Bašić, pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev te županijski poduzetnici i obrtnici.

– Dugi niz godina na sajmu se predstavljaju obrtnici, poduzetnici i tvrtke iz Koprivničko-križevačke županije u organizaciji HGK Županijske komore Koprivnica i županijske Obrtničke komore. Predstavljanje na mostarskom sajmu dobra je prilika za promociju proizvoda i usluga na tržištu s velikim brojem potencijalnih klijenata, a župan Koren je izrazio zadovoljstvo predstavljanjem županijskih poduzetnika, obrtnika, tvrtki i institucija na sajmu naglasivši kako Bosna i Hercegovina predstavlja važnog trgovinskog partnera i za gospodarstvenike s područja naše županije pri čemu su ovakve manifestacije dodatna prilika za uspostavu još bliže suradnje – istaknuli su.

Dodajmo kako je svemu prisustvovao i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

zatvori