Petak, 3. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Đurđevo v Đurđevcu: Proljetni sajam, Đurđevečka ribičija i nastup tamburaša

Povodom proslave Dana grada Đurđevca, ovog vikenda svi posjetitelji imaju prilike uživati u bogatom programu kojega je pripremila Turistička zajednica i Grad Đurđevac u suradnji s institucijama, poduzetnicima, lokalnim OPG-ovima i udrugama.

Uz mnoštvo finih mirisa, predivnih boja, veselih glazbenih nota i toplo vrijeme mnoga poznata lica mogla su se pronaći na novouređenom Trgu Sv. Jurja u Đurđevcu.

Tom se prigodom svim posjetiteljima i izlagačima obratio gradonačelnik Hrvoje Janči te izrazio zahvalnost na velikoj posjećenosti uz želje da ovaj predivan dan svi posjetitelji provedu baš u predivnom Đurđevcu.

U programu ovog događaja sudjelovali su Dječji vrtić Maslačak Đurđevac, Osnovna škola Đurđevac, KUD Petar Preradović, Mažoretkinje Grada Đurđevca i Tamburaški sastav Avantura. Na tradicionalnom Proljetnom sajmu moglo se pronaći baš svega – od fine svetojanske zlevanke i odličnih pečenih dravskih riba do suvenira i domaćih proizvoda lokalnih OPG-ova i cvijeća svih vrsta i boja.

Ako niste stigli obaviti proljetnu kupovinu danas, Proljetni sajam održava se i sutra od 10 sati, a kako je to izgledalo danas, pogledajte u videu i velikoj fotogaleriji.

 

Foto: Anja Čorba
Video: Karlo Meštrović

 

 

zatvori