Srijeda, 1. svibnja 2024.

FOTO U izbornom stožeru podravsko-prigorskog SDP-a čekaju se potpuniji rezultati

U izbornom stožeru podravsko-prigorskog SDP-a u koprivničkoj Svilarskoj ulici okupili su se članovi i simpatizeri stranke koji čekaju potpunije rezultate parlamentarnih izbora.

Tako se u izbornom stožeru nalazi kandidat liste u drugoj izbornoj jedinici i čelnik županijskog SDP-a Tomislav Golubić, kao i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž, županijska vijećnica Marijana Lokotar, Zoran Gošek, Dragutin Jeđud, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal i kandidatkinja liste u četvrtoj izbornoj jedinici Nataša Tetec.

Koprivnički gradonačelnik i nositelj liste u četvrtoj izbornoj jedinici Mišel Jakšić rezultate je komentirao na nacionalnoj televiziji te je tom prilikom zahvalio Koprivničancima i Podravcima na podršci.

– Imamo bolji rezultat nego prije četiri godine, a građani su prepoznali što je SDP pripremio u programu i kampanji – kazao je nakon prvih izlaznih anketa.

Naime, nakon prvih neslužbenih rezultata koji su objavljeni u 21 sat SDP-ova koalicija ima 41 mandat, a obrađeno je 25 posto biračkih mjesta.

Atmosferu iz izbornog stožera donosimo vam u nastavku.

Tekst pripremili Valentino Štefanek i Hana Volenik. 

zatvori