Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Trodnevni Dinamov kamp u Đurđevcu privukao više od 200 mladih sportaša

Za više od 200 mladih sportaša zainteresiranih za nogomet, odnosno za igrače rođene od 2009. do 2018. godine, počeo je trodnevni Dinamov kamp u Đurđevcu.

Okupili su se tako mladi sportaši s područja Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Virovitičko-podravske županije, ali i iz Slovenije.
Na Uskrsni ponedjeljak u đurđevačkom Domu kulture pozdravio ih je gradonačelnik Hrvoje Janči.

– Drago mi je da su stručnjaci u Dinamu prepoznali dobar rad našeg Nogometnog kluba Graničar i da žele surađivati s nama, a mi želimo i dalje ulagati u mlade, u sport, budućnost i zdrav život – rekao je Janči.

Nakon toga kamp je i službeno otvoren za prisutne roditelje i djecu predavanjem voditelja Dinamove otvorene škole Miroslava Davidovića o temi „Zašto je bitno krenuti na vrijeme“ te nastavljen na terenima Športsko-rekreativnog centra Vlado Leščan Duspe.

– Tijekom tri dana igrači će biti podijeljeni po kategorijama, dnevno se održava po četiri treninga, a za sve je sudionike osigurana oprema, hrana i piće, te na kraju i diplome o uspješno završenom sudjelovanju u Dinamovom kampu u Đurđevcu – rekao je glavni organizator i trener u Nogometnom klubu Graničar Marko Dobravec.

zatvori