Nedjelja, 12. svibnja 2024.

FOTO Svečano otvoren Društveni dom u Gornjoj Šumi, služit će kao središte za društvene i sportske aktivnosti

Novoobnovljeni i rekonstruirani Društveni dom u Gornjoj Šumi u općini Molve jučer je svečano otvoren.

U Općini navode kako su svečanom otvorenju uz brojne mještane prisustvovali i načelnik Zdravko Ivančan, koprivničko-križevački župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, pročelnik Upravnog odjela za financije, proračun i javnu nabavu Darko Masnec, župnik Zdravko Tuba, predstavnici izvođača radova, općinski vijećnici i djelatnici, udruge i dobrovoljna vatrogasna društva s područja općine te ostali gosti.

– U uvodnom govoru načelnik Zdravko Ivančan izrazio je svoje zadovoljstvo realizacijom projekta obnove Društvenog doma u Gornjoj Šumi, unatoč izazovima koji su se pojavili tijekom procesa obnove starog objekta. Istaknuo je kako je obnovljeni dom rezultat zajedničkih napora te će služiti kao središte za različite društvene, kulturne i sportske aktivnosti – kazali su.

Načelnik Ivančan naglasio je i važnu ulogu mještana u oblikovanju prostora te istaknuo kako će obnovljeni dom koristiti cijeloj zajednici.

Okupljenima se obratio i župan Koren koji je pohvalio ovaj projekt i dodao kako je važan za lokalno stanovništvo te najavio daljnju suradnju i podršku Koprivničko-križevačke županije kao partnera u projektu “Punina života” dnevnom boravku za starije i projektu Pastoralnog centra, ali i budućim novim projektima.

– Sam čin rezanja vrpce svečanog otvorenja pripao je najmlađim članovima naše zajednice, odnosno polaznicima KUD-a Molve i Dječjeg vrtića Pčelica koji su bili odjeveni u tradicionalnu nošnju – zaključuju.

zatvori