Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Održana četvrta Dergez biciklijada podravskim krajem

Na Uskrsni ponedjeljak, 1. travnja, održana je četvrta Dergez biciklijada u organizaciji Turističke zajednice područja Dravski peski, Turističke zajednice grada Đurđevca te uz pokroviteljstvo Dergez trgovina i partnera.

Startna mjesta u Đurđevcu (Stari grad) i Kloštru Podravskom (kod Dergez trgovine) bila su mjesto okupljanja više od 200 biciklista, koji su svoje puteve spojili kod jezera Separacija u Kalinovcu te zajedno, po lijepom i ugodnom vremenu, biciklirali prema Etno imanju obitelji Karlovčan na Brodiću. Kao i prijašnjih godina, i ovogodišnja biciklijada podravskim krajem bila je humanitarnog karaktera. Predstavnicima Društva “Naša Djeca” Virje uručen je ček za donaciju u iznosu od 1.500 eura koji će pomoći njihovom hvalevrijednom radu za dobrobit djece.

Nakon toga, slijedilo je opuštanje i okrjepa uz vrhunsku hranu koju je pripremila obitelj Karlovčan i koja je srdačno ugostila sve bicikliste. Dergez trgovine zahvaljuju svim sudionicima koji su se okupili u velikom broju te svojim veselim duhom i dobrom energijom pridonijeli ovom tradicionalnom biciklističkom okupljanju. Također zahvaljuju i svim suorganizatorima kao i partnerima Jamnici, Carlsbergu, Ledu, Violeti i Vindiji koji su svojim doprinosom podržali ovo proljetno druženje humanitarnog karaktera.

Pogledajte fotogaleriju uskrsne Dergez biciklijade 2024.!

 

zatvori