Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Nositelj HDZ-ove liste u IV izbornoj jedinici boravio u Koprivnici, Anušić: Ovaj dio županije odsad je moja briga

U posjetu Koprivničko-križevačkoj županiji danas je nositelj liste HDZ-a za IV izbornu jedinicu Ivan Anušić.

Svoj posjet započeo je u Koprivnici gdje se družio sa simpatizerima stranke, biračima i članovima koprivničko-križevačkog HDZ-a.

– Očekujemo odličan rezultat, prognoze i ankete to pokazuju i nema razloga da tako i ne bude. Kad govorimo o Koprivnici, Đurđevcu i 16 općina koje su od ovog izbornog procesa dio IV izborne jedinice, samim time su postale i moja briga. Do sada projekti koji su se ovdje spominjali desetljećima u Koprivničko-križevačkoj županiji, pritom mislim na brzu cestu i regionalni distributivni centar za voće i povrće primjerice, a nisu realizirani, od 17. travnja ta briga je moja i realizacija tih projekata će biti pod mojom ingerencijom i dovršit ću ih – istaknuo je Anušić.

Dodao je da je u ovoj županiji 60.000 birača.

– Do sada birači nisu imali naviku davati povjerenje HDZ-u, u većem broju i postotku to je bio SDP ili neka druga stranka. Sada je potpuna promjena pravila igre jer ulaskom tog dijela Koprivničko-križevačke županije u IV izbornu jedinicu oni postaju moja briga i moja odgovornost i tako sam se postavio. Sjest ćemo nakon izbora, vidjeti u čemu je problem, pogurati, dati inicijativu i riješiti ih – napomenuo je.

Osvrnuo se i na ovu kampanju za koju kaže da će ostati upamćena u jednom drugačijem kontekstu.

– Predsjednik Hrvatske krši Ustav i to intenzivno unazad mjesec i pol dana radeći jedan kaos koji dosad nije viđen, udarajući na temelje države, a to je Ustav. No nakon 17. travnja nastavljamo raditi ono što smo i dosad radili uz mali dodatak – naglasak na ovaj dio Koprivničko-križevačke županije – zaključio je Anušić.

Spomenimo da su ovom druženju prisustvovali i načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota koji je na trećem mjestu ove liste te zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić koji se nalazi na devetom mjestu.

Spomenimo da će Anušić u sklopu boravka u Koprivničko-križevačkoj županiji posjetiti i Novigrad Podravski, Đurđevac i Ferdinandovac.

zatvori