Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO Koprivnički badmintonaši sudjelovali na ‘Srebrnoj žogici’ u Sloveniji

Koprivnički badmintonaši sudjelovali su na turniru “Srebrna žogica” u Lendavi.

U Badmintonskom klubu Koprivnica navode kako na navedenom turniru pobjednici osvajaju peharčiće u obliku srebrne badmintonske loptice, odnosno na slovenskom jeziku žogice.

– U lovu na žogicu bile su uspješne naše djevojčice Margareta Tot, Jana Medvarić i Lara Tomjek s po dvije ulovljene srebrne žogice. Naime, Margareta je pobijedila u kategoriji djevojčica do 11 godina starosti pojedinačno i u paru s Janom, koja je u pojedinačnoj konkurenciji zauzela treće mjesto. Lara je u konkurenciji djevojčica do 13 godina starosti pojedinačno zauzela treće mjesto, a u paru s Tihanom Mavriček iz BK Medvedgrad zauzela je drugo mjesto – navode.

Na istom natjecanju sudjelovao je član Badmintonskog kluba Hartmann Lovro Matovina koji je u U-15 singl kategoriji osvojio srebro, dok je u U-17 kategoriji u paru s Rokom Strelcem osvojio broncu.

– To je još jedno lijepo i novo iskustvo uz puno igre i druženja. Nije da nisam zadovoljan, znam da sam mogao bolje, ali ovaj put me ruka baš nije slušala – zaključio je Matovina.

zatvori