Četvrtak, 2. svibnja 2024.

FOTO Danijela Martinović u Đurđevcu održala promociju autobiografske knjige

U Gradskoj knjižnici Đurđevac održana je promocija autobiografske knjige poznate pjevačice Danijele Martinović pod nazivom “Tuširanje duše”.

Danijelu Martinović naviknuli smo gledati na velikim pozornicama, a ovog puta bila je u intimnijem ozračju te je predstavila i podijelila svoje misli, iskustva i doživljaje iz nove knjige.

Koliko joj je bitna glazba da bi kroz nju izrazila jedan dio sebe, toliko joj je pisanje postalo hrana za dušu. Priznala je više puta da se zaljubila u pisanje koje je za nju postalo neopisiva potreba baš kao i disanje zraka.

Nakon samog predstavljanja knjige pojasnila je kako je počela s pisanjem i čime je bila potaknuta.

– Uvijek sam se dobro izražavala kroz pisanu riječ, ali sam to nekako zanemarila. Kako sam rano postala javna osoba shvatila sam da većinu svog doživljaja svijeta i stvarnosti ne mogu izraziti kroz intervjue. Bit koja je meni važna, uvijek nekako ostane izostavljena – kazala je.

Dodajmo kako je više o samoj knjizi pričala autorica, dok je razgovor vodila moderatorica Ana Babić. U glazbenom dijelu nastupila je Doris Karamatić, poznata harfistica i članica zagrebačkog kazališta Komedija.

Tekst: Monika Majnović

zatvori