Četvrtak, 2. svibnja 2024.

DOLAZI HAJDUK Posebna regulacija prometa sutra oko Apaša

Oko Gradskog stadiona Ivan Kušek Apaš u Koprivnici sutra će na snazi biti posebna regulacija prometa.

Razlog tome je utakmica Slaven Belupa i Hajduka koja će se od 19:10 igrati na stadionu, a zbog mjera osiguranja od 17 sati do 21:30 bit će zatvoren promet za sva vozila Ulicom Mihovila Pavleka Miškine i to od raskrižja s Marofskom ulicom do raskrižja s Ulicom Frana Galovića, poručili su iz Policijske uprave koprivničko-križevačke. Parkiranje će u istoj ulici djelomično biti onemogućeno od 15 sati do 21:30.

– Pozivamo vozače na razumijevanje i poštivanje privremene regulacije prometa na dan odigravanja utakmice – naveli su u policiji.

Navijači na stadionu morat će se držati i Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, podsjetili su, a ​sva uočena protupravna ponašanja bit će sankcionirana, dodali su. Policija će prije, za vrijeme odigravanja i nakon završetka utakmice audio-vizualno snimati na stadionu i prilaznim pravcima.

– S obzirom na pojačan interes posjetitelja za ovo javno okupljanje molimo posjetitelje da se na dan utakmice pravovremeno upute prema stadionu. Ulazi u stadion bit će otvoreni od 16 sati stoga pozivamo posjetitelje da dođu ranije kako bi nakon obavljenih pregleda i provjera ulaznica mogli prije početka javnog okupljanja ući na stadion – zaključili su.

zatvori