Subota, 4. svibnja 2024.

[DARIVANJE] Tiffany obrt otvorio svoj novi izložbeni prostor – imamo dobitnike poklona!

Tiffany obrt proteklog tjedna je službeno otvorio svoj izložbeni prostor u Đurđevcu na adresi Severovečka 24. Vlasnica Tihana Švetak ukratko nam je ispričala kada su i kako krenuli.

– Otvorili smo još 2021. godine, znači, ovo će nam biti treća sezona. U stvari smo, krenuli s iznajmljivanjem napuhanaca za dječje rođendane i tematske partyje, a onda se to kasnije razvilo puno veći posao-u najam opreme za svadbe, najam opreme za fešte, jer dok smo znali dostaviti već naručene napuhance, ljudi su nas usputno pitali imamo li možda za najam i hladnjake, VIP stolove ili čak šatore. Tako je ustvari ta sva priča i krenula, pa smo suprug i proširili ponudu svojeg obrta. Trenutno kod nas možete u najam uzeti: hladnjače, frižidere, šatore, klupe i stolove, napuhance, quadove, photobooth ili audiophone, a u svojoj ponudi imamo i sve vrste balonskih dekoracija, balone s helijem, lukove za fotkanje. U poslu nam pomažu kumovi i prijatelji koji su nam uvijek tu kad nam zatreba.

Tihana i Mladen Švetak ovu svoju treću godinu poslovanja obilježili su otvaranjem svojeg prodajno-izložbenog poslovnog prostora, a iskazali su interes i pozvali sve kojima njihove usluge trebaju, da svakako navrate do njih, jer za će za svaki plan, baš oni imati idealno rješenje. Iz Tiffany ćete izaći zadovoljni i uvijek ćete se ponovno vraćati, pogotovo po predivne balonske dekoracije i balone punjene helijem (svakakvih dizajna,veličina,boja i nijansa).

Na naš upit, što im je iduće u planu, Tihana nam je odogovorila kako im sad kreću sezone quad rođendaonica za one najmanje, a tu su i rođendaonice s napuhancima.

Za sve informacije Tiffany obrt dostupan vam je putem Facebook stranice:

>> Tiffany – Napuhanci i balonske dekoracije

Na broj telefona: 095 502 5339 (Tihana Švetak)
Više informacija možete dobiti i putem e-maila: [email protected]


Drava.info i Tiffany ovom prigodom daruju dva balonska paketa!

Dobitnici poklona (po jedan paket) su:

Vesna Kovacic i Anja Kenđelić

Balone možete preuzeti u prostorima obrta Tiffany s osobnom iskaznicom.

Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.
Snimio Karlo Meštrović.

 

 

zatvori