Četvrtak, 2. svibnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Susret Legrađana i Cvetkovčana, Molvarci dočekuju Jembrovčane, Kunovčani na Old Traffordu protiv Čazme

Utakmice 18. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica igraju se ovog vikenda.

Većina susreta igra se u subotu u 16:30, no županijski derbi u kojem će u Legrad snage odmjeriti Graničar i vodeći Tehničar počet će sat vremena ranije, odnosno u 15:30. Cvetkovčani i dalje uvjerljivo predvode ligu s 42 boda i nižu pobjede, no spomenimo da su u prvoj utakmici četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa igranoj u srijedu remizirali s Močilama. Kad je pak riječ o Legrađanima, oni su 12. na tablici uz 15 bodova, a u prošla dva kola uspjeli su parirati protivnicima pa su tako prvo pobijedili Borac, a onda remizirali protiv Ferdinandovčana.

Sve ostale subotnje utakmice igraju se u 16:30, a nogometaši Borca putuju u Molve gdje će u županijskom derbiju zaigrati s tamošnjom Mladosti. Jembrovčani nisu najbolje ušli u proljetni dio sezone i zasad su bez novoosvojenih bodova, dok Molvarci u ovaj susret ulaze na krilima pobjede koju su prošlog vikenda ostvarili protiv drugoplasirane Bilogore 91 te im je to ujedno bilo i prvo proljetno slavlje. Spomenimo i da su nogometaši Borca u srijedu poraženi u kupu i to od Križevčana.

Ferdinandovčani su pak u kupu uvjerljivo pobijedili drnanjski Tomislav, a u subotu će gostovati kod Sloge u Zdencima. Riječ je o derbiju susjeda na tablici s obzirom na to da su gosti četvrti, a domaćini peti uz jednak broj bodova. Ferdinandovac je pritom u prošlom kolu upisao već spomenuti remi s Graničarom, a Sloga je pobijedila Borac.

Igrat će se i u Slatini gdje će se susresti istoimeni domaćin i Podravac iz Virja. Domaćini su u prošlom kolu izgubili od posljednjeplasirane Čazme te su trenutno osmi, dok su Virovci pak teško poraženi od Garića, a na tablici su 10.

Snage će u subotu još u Garešnici odmjeriti Garić i Bilogora 91.

Preostale dvije utakmice 18. kola gledat ćemo u nedjelju, a prvo će u 11 sati Bratstvo na svom terenu u Kunovcu biti domaćin Čazmi. Kunovčani su sjajni treći i favoriti su u ovom susretu protiv Čazme koja je, spomenuli smo, na začelju tablice s pet osvojenih bodova u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Kolo se zatvara u Kloštru Podravskom u 16:30, a susrest će se Mladost i Dinamo iz Predavca. Kloštrani su na 11. mjestu, a u proljetnom dijelu natjecanja upisali su tri poraza i pobjedu, dok su gosti u nedjeljnoj utakmici deveti, a tijekom proljeća su ostvarili pobjedu, remi i dva poraza.


Raspored igranja 18. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

6.4.2024. 15:30 Legrad NK Graničar (L) – NK Tehničar (Cv)
6.4.2024. 16:30 Garešnica NK Garić – NK Bilogora 91
6.4.2024. 16:30 Molve NK Mladost (Mo) – NK Borac
6.4.2024. 16:30 Zdenci NK Sloga (Z) – NK Ferdinandovac
6.4.2024. 16:30 Slatina NK Slatina – NK Podravac (V)
7.4.2024. 11:00 Kunovec NK Bratstvo – NK Čazma
7.4.2024. 16:30 Kloštar Podravski NK Mladost (KP) – NK Dinamo (Pr)

Tablica Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica:

zatvori