Petak, 3. svibnja 2024.

Za Podravka Vegetu potpisale još dvije mlade igračice: Nadamo se da ćemo ispuniti očekivanja

Mia Brkić i Klara Birtić nove su igračice Rukometnog kluba Podravka Vegeta.

U klubu ističu da će talentirana 20-godišnja kružna napadačica Mia Brkić boje kluba braniti od iduće sezone, a trenutno nosi dres jednog od izglednih sudionika Final Foura Lige prvakinja, francuskog Metza. U Podravku pritom stiže na posudbu do 2026. godine.

– Zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ispuniti sva očekivanja. Uvijek je lijepo vratiti se u svoju zemlju. Jako se veselim sljedećoj sezoni i spremna sam za sve nove izazove – kazala je Brkić.

Izvor: RK Podravka Vegeta (Facebook)

Od sljedeće sezone dres najtrofejnijeg ženskog rukometnog kluba nosit će i 21-godišnja Klara Birtić koja je ugovor s klubom potpisala na dvije godine. Mlada ljevakinja igra na poziciji desne vanjske igračice i dolazi iz redova njemačkog prvaka Bietigheima.

– Zahvaljujem na pozivu i drago mi je da se vraćam u Hrvatsku. Radujem se nadolazećoj sezoni i potrudit ću se opravdati povjerenje, kako Uprave, tako i trenera i suigračica. Drago mi je da ću svlačionicu dijeliti s djevojkama koje poznajem i veselim se novim poznanstvima i uspjesima – poručila je Birtić.

Izvor: RK Podravka Vegeta (Facebook)
zatvori