Subota, 27. travnja 2024.

Slaven Belupo sutra ugošćuje Osijek, trener Ferenčina: Mi sutra pobjeđujemo!

Nogometaši Slaven Belupa sutra će domaćem terenu ugostiti ekipu Osijeka.

Utakmicu koja se igra s početkom u 18 sati na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš u Koprivnici, u sklopu 28. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige, najavili su danas trener Roy Ferenčina i nogometaš Ante Šuto.

Trener Ferenčina kazao je kako je maksimalno uvjeren u pobjedu. Dodao je kako u sutrašnjoj utakmici ne može što zbog kartona, što zbog ozljeda, računati na Štrkalja, Agbekpornua i Lepinjicu.

Snimio Valentino Štefanek.

– Tri standardna igrača izostaju. Šta je tu je, igrat će drugi igrači. Vjerujem u druge igrače i nadam se da će biti dobro. Pauzu smo odlično iskoristili, dobro smo se energetski obnovili. Odigrali smo prijateljsku utakmicu protiv slovenske Olimpije, koja je trenutno drugoplasirana momčad slovenskog prvenstva. Bila je to odlična utakmica. Utakmica u kojoj smo imali potpunu dominaciju završila je 1:0, a trebala je završiti 4:0 za nas – rekao je trener.

Ferenčina je dodao kako u sutrašnjoj utakmici očekuje da će zaigrati i najnovije pojačanje Lumala.

Ante Šuto, nogometaš Slaven Belupa, kazao je kako su obje momčadi u lošem rezultatskom nizu.

Snimio Valentino Štefanek.

– Kao domaćini, uči ćemo 100 posto u utakmicu. Vjerujem da ćemo s takvim pristupom bodovi ostati u Koprivnici. Analizirali smo njihovu momčad, imaju svoje prednosti i mane. Pokušat ćemo zaustaviti njihove dobre strane, a loše iskoristiti u našu korist – zaključio je.

zatvori