Četvrtak, 9. svibnja 2024.

Predloženi dobitnici županijskih javnih priznanja

Na sjednici Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije zakazanoj za 11. ožujka odlučivat će se o dodjeli javnih priznanja zaslužnim žiteljima naše županije.

Prema dostupnim materijalima, predloženo je da se nagrada za životno djelo dodijeli Tereziji Salajpal, nagrada za promicanje ljudskih prava Mara Matočec trebala bi pripasti Nevenki Fuchs, a nagradu za promicanje inovatorstva Marcel Kiepach trebao bi primiti Davor Jendrašić.

Uz to, predloženo je da se nagrade za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije dodijele Josipu Greguriću i Udruzi P.O.I.N.T.

Kad je pak riječ o nagradama za iznimno postignuće u protekloj godini, one bi trebale pripasti Nogometnom klubu Radnik Križevci i Bistri, društvu za projektiranje, izgradnju i održavanje hidrograđevinskih objekata i građevinarstvo.

Dodijelit će se i pet zahvalnica, a predloženi su Robert Vulić, Marija Posavec, Davor Konfic, Glumišna družina Virje i Nogometni klub Graničar Legrad.

Nakon što članovi skupštine potvrde ove odluke, priznanja će se zaslužnim pojedincima uručiti povodom obilježavanja Dana Koprivničko-križevačke županije 13. travnja na svečanoj sjednici Županijske skupštine.

zatvori