Subota, 27. travnja 2024.

Posla za suce jučer k’o u priči, dvojica problematičnih vozača ‘zaradila’ novčane kazne, jedan završio iza rešetaka

Pozamašnim novčanim kaznama kažnjeni su vozači koji su tijekom proteklih dana počinili prekršaje u prometu, a jedan je završio i u zatvoru.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je tako da je jučer na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden 22-godišnjak koji je u nedjelju u 21:35 u koprivničkom prigradskom naselju Reka vozio moped prije položenog vozačkog ispita. U žurnom prekršajnom postupku je kažnjen novčanom kaznom od 1.370 eura.

Uz to, na sud je doveden i 21-godišnjak koji je također u nedjelju u 20:30 u Virju vozio auto bez vozačke, ali i pod utjecajem alkohola od 0,77 promila. U žurnom prekršajnom postupku on je kažnjen s 934,64 eura.

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru doveden je pak 47-godišnjak koji je jučer u 9:15 u Križevcima vozio auto za vrijeme dok mu je rješenjem Policijske postaje Križevci oduzeta vozačka zbog neobavljanja izvanrednog liječničkog pregleda.

– Zbog počinjenja istovrsnih prekršaja od vozača je privremeno oduzet automobil koji je vozio te je o tome obaviješten sud koji odlučuje o daljnjem postupku s oduzetim vozilom. U žurnom prekršajnom postupku vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar – zaključili su u policiji.

zatvori