Subota, 4. svibnja 2024.

Policija pronašla maloljetnike koji su provalili u Šareni dućan, u nekoliko dana krali su na više mjesta, a imali su i pomoć

Policija je uhvatila dvojicu maloljetnika koji su unazad nekoliko dana provalili u više objekata, između ostaloga i u Šareni dućan u Koprivnici.

>> Opljačkana poznata koprivnička trgovina, policija na terenu provodi očevid

Naime, Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje prema dvojici osumnjičenika u dobi od 17 godina s područja Koprivničko-križevačke županije.

– Sumnja se da su dvojica 17-godišnjaka 28. veljače u Koprivnici u Ulici Ivana Meštrovića iz trgovine otuđili novac i duhanske proizvode, oštetivši vlasnika za oko 130 eura. Također, sumnja se da su osumnjičeni između 27. i 28. ožujka u Koprivnici u Ulici Ivana Generalića provalili u trgovinu iz koje su otuđili oko 220 eura, mobitel, duhanske proizvode i druge predmete, oštetivši vlasnika za oko 770 eura – piše u priopćenju policije.

Nadalje, sumnja se da su osumnjičeni maloljetnici, zajedno s 38-godišnjakom s područja Zagrebačke županije, između 23. i 24. ožujka u Koprivnici u Gibaničnoj ulici provalili u obiteljsku kuću iz koje su otuđili prijenosno računalo i tri ručna sata, oštetivši vlasnike za oko 770 eura.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe prema osumnjičenima je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori