Petak, 3. svibnja 2024.

Podravkašicama večeras stiže Bjelovar, a u petak Dugo Selo, Obrvan: Što spremniji želimo dočekati prvu četvrtfinalnu utakmicu Europske lige

Rukometašice Podravka Vegete nastavljaju s obavezama u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi za žene, a ovaj su tjedan ispred njih dva izazova na domaćem terenu.

Podravkašicama tako već večeras stiže Bjelovar jer je na rasporedu 16. kolo i susret se igra u 18 sati. Dugo Selo u Koprivnicu pak stiže u petak u sklopu 18. kola, a ta će utakmica početi u 19:30. Ulaz u Školsko sportsku dvoranu Josip Samaržija-Bepo je slobodan, a ulaznice za utakmice domaćeg prvenstva nisu potrebne, podsjetili su iz koprivničkog kluba.

Trener Podravkašica Ivica Obrvan pritom je naglasio kako očekuje da će igračice nakon reprezentativne stanke uhvatiti ritam klupskih obaveza i zabilježiti dvije sigurne pobjede.

– Želja mi je da igraju sve igračice koje imamo na raspolaganju kako bismo što spremniji dočekali sljedeći tjedan u kojem nas očekuje prva utakmica četvrtfinala Europske lige protiv rumunjske Braile – rekao je trener.

Ovotjedne susrete najavila je i Podravkašica Andrea Šimara.

– To su kvalitetne ekipe, no ne sumnjam u nas i našu igru. Najvažnije je da od prve minute uđemo s čvrstom obranom iz koje ćemo vući polukontre i kontre i očekujem da bodovi ostanu u Koprivnici – naglasila je Šimara.

zatvori