Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Pijan u kafiću napao trojicu muškaraca, a onda se autom zaletio u ogradu objekta, vlasnici napravio veliku štetu

U jednom kafiću u Koprivničko-križevačkoj županiji jučer je došlo do narušavanja javnog reda i mira, a metež se potom preselio i izvan objekta.

Kako je izvijestila naša Policijska uprava, provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je oko 15:40 sati u ugostiteljskom objektu na širem križevačkom području 42-godišnjak pod utjecajem alkohola verbalno i fizički napao trojicu muškaraca u dobi od 27, 48 i 61 godinu. Tom prilikom 27-godišnjak i 61-godišnjak lakše su ozlijeđeni.

– Nadalje, sumnja se da je osumnjičeni 42-godišnjak nakon narušavanja javnog reda i mira upravljao osobnim automobilom te njime udario u metalni stup i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća eura – izvijestili su iz policije.

Zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira protiv 42-godišnjeg osumnjičenika će biti proveden žurni prekršajni postupak, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari bit će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori