Petak, 26. travnja 2024.

Obrtnička komora proglasila najuspješnije obrtnike, evo tko se najbolje snašao na tržištu

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije dodijelila je priznanja najuspješnijim poduzetnicima u protekloj godini na ovome podučju, koji su svojim ukupnim rezultatima nadmašili sva očekivanja.

Titula Obrtnica godine pripala je Sanji Šelendić iz Križevaca, dok je u muškoj kategoriji priznanje otišlo Davoru Milakoviću iz Koprivnice.

Priznanje za izniman doprinos razvoju obrtništva preuzeli su Martina Vrabelj, Alen Glavica i Lidija Vasiljević iz Koprivnice te Marijan Huzjak iz Križevaca dok su Zahvalnice za doprinos poticanju i unaprjeđivajnu rada obrtničkih institucija uručene Renati Lohajner iz Koprivnice, Željku Dragaču iz Križevaca, Franji Posariću iz Križevaca, Goranu i Zoranu Prilika iz Kloštra Podravskog, Krunoslavu Posavcu iz Podravskih Sesveta te Jasni Šostarec iz Đurđevca.

Nagrade je dodijelila i Hrvatska obrtnička komora. Povelja za izniman doprinos razvoju obrtništva i obrtničkih institucija pripala je obrtnici Lidiji Huten iz Hrsovog, Nadici Zemun iz Križevaca, Stjepanu Stručiću iz Križevaca, Zdravku Jurjeviću te Tatjani Balog iz Koprivnice. Priznanje su dobili Ksenija Kolarević iz Molvi, Sanja Šelendić iz Križevca i Vlasta Puklavec iz Koprivnice. Zahvalnice su uručene Aniti Harambašić, Brankici Kolomaz i Renati Lohajner, sve iz Koprivnice.

Sanja Šelendić / Snimio Valentino Štefanek.
Davor Milaković / Snimio Valentino Štefanek.

Tekst pripremili Hana Volenik i Goran Generalić.

zatvori