Nedjelja, 28. travnja 2024.

Nastavnici Srednje škole Koprivnica predavali na Međunarodnom kongresu ‘Nursing without borders’

Nastavnici Srednje škole Koprivnica Damjan Abou Aldan i Tomislav Lončar sudjelovali su na Međunarodnom kongresu “Nursing without borders” u Opatiji na kojem se okupilo više od 500 sudionika iz nekoliko europskih zemalja, javili su.

Abou Aldan bio je predsjednik stručnog odbora kongresa te je selektirao više od 200 sažetaka izlaganja. Moderirao je plenarni dio i okrugli stol te kao nastupio kao predavač na temu “Diplomskog obrazovanja” i prevoditelj predavanja prof. Anne LaTorre iz Milana o usporedbi obrazovno-zdravstvenih podataka između Hrvatske i Italije.
Tomislav Lončar održao je predavanje o primjeru dobre prakse poučavanja unutar predmeta Kronične rane i načinu na koji se poučava u Srednjoj školi.

– Riječ je o međunarodnom događaju u koji su bili uključene sve relevantne institucije, a uzimajući u obzir velik broj predavanja, prezentacija, okruglih stolova i rasprava, posebna je vrijednost stvaranje novih poznanstava i uspostava veza za buduće dobre suradnje naše škole – zaključili su u Srednjoj školi Koprivnica.

zatvori