Subota, 27. travnja 2024.

Molvarska košarica broji 13 domaćih proizvoda, u Općini ističu: Želimo pospješiti ekonomsko-gospodarski rast i razvoj turističkog identiteta

Molvarska košarica koju Općina Molve tradicionalno dijeli uoči Uskrsa ove godine broji čak 13 proizvoda vrijednih više od 50 eura.

Poručili su to iz Općine Molve i dodali da će košaricu uz uskršnju čestitku i informativni list MIL primiti sva kućanstva na području ove općine.

– Molvarskom košaricom želimo potaknuti mještane na proizvodnju i plasman vlastitih proizvoda kojima će se pospješiti ekonomsko-gospodarski rast i razvoj turističkog identiteta općine – istaknuli su.

Podsjetimo, bogata košarica proizvoda rezultat je javnog poziva koji je raspisala Općina, a cilj je bio ispuniti ju domaćim i tradicijskim proizvodima.

– Uz vjerski turizam koji sve više prevladava na našem području, Općina Molve u planu ima otvoriti i suvenirnicu u kojoj će posjetitelji moći kupiti ovakve domaće i tradicijske proizvode te time promovirati molvarski kraj – zaključili su.

Izvor: Općina Molve (Facebook)
zatvori