Četvrtak, 9. svibnja 2024.

FOTO Vatrogasci iz Svete Ane održali godišnju skupštinu, Janči: Zahvaljujem vam na svemu što radite

U Društvenom domu Sveta Ana održana je redovna godišnja skupština tamošnjeg DVD-a.

Kako su poručili si đurđevačke Gradske uprave, skupština DVD-a Sveta Ana protekla je radno i svečano.

Uz članove i domaćine na skupštini su bili prisutni i gosti iz okolnih društava, članice Udruge žena Svetojanke, župnik Marijan Kovačić, Veljko Miletić, predsjednik Mjesnog odbora te Matija Markešić, zapovjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca, Alen Škudar predsjednik Vatrogasne zajednice grada Đurđevca i đurđevački gradonačelnik Hrvoje Janči.

– Predsjednik DVD-a Ivan Pajtak podnio je izvješće o radu, financijskom stanju i planu rada iz kojih je vidljivo da su vatrogasci bili vrlo aktivni i neizostavni u svim događanjima u svojem naselju te kako u svojim redovima imaju sve više mladih – istaknuli su.

Pohvale i čestitke za takav rad uputili su Matija Markešić, Alen Škudar te gradonačelnik Janči.

– U ovakvim malim naseljima posebno do izražaja dolazi vaš trud i rad. Kod vas se događa puno toga što prelazi okvire naselja, a vi ste uvijek, uz mjesni odbor i udrugu žena, aktivni sudionici i nositelji tih događanja. Zahvaljujem vam i čestitam na svemu što radite na dobrobit Svete Ane, a time i grada Đurđevca – rekao je gradonačelnik Janči.

Gradonačelnik je zaključio da pomoć i podrška Grada Đurđevca za sve njihove vatrogasne i društvene potrebe neće izostajati ni dalje.

zatvori