Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Sportaši Obrtničke škole Koprivnica ostvarili odlične rezultate na državnom prvenstvu za učenike s teškoćama u razvoju

Učenici Obrtničke škole Koprivnica sudjelovali su na završnici državnog prvenstva za učenike s teškoćama u razvoju u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

U školi navode kako se petero učenika pod vodstvom mentora Melite Jug i Gorana Rihtarića natjecalo u atletici i stolnom tenisu.

– Kasandra Oršoš osvojila je srebrnu medalju na 80 metara i brončanu u skoku u dalj sa zaletom, Petra Balog osvojila je zlatnu medalju na 300 metara, dok je Snježana Balog osvojila srebrnu medalju na 300 metara. Odlične nastupe u bacanju kugle imali su Ante Krolo, Petra Balog i Snježana Balog. Osim odličnih atletičarki i atletičara imamo i odličnog stolnotenisača, a to je Patrik Gal koji je u svom nastupu dobio i izgubio po dva meča, ali se ovoga puta nije plasirao u samu završnicu turnira – ističu.

Iz škole su zaključno kazali kako navedeni učenici mogu biti primjer svima ostalima, kao i da su ponos Obrtničke škole Koprivnica.

zatvori