Ponedjeljak, 30. rujna 2024.

FOTO Na skupštini koprivničke Udruge antifašističkih boraca i antifašista i županijske Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista predstavljeni planovi

Godišnju skupštinu u Društvenom domu u Štaglincu održali su članice i članovi Udruge antifašističkih boraca i antifašista grada Koprivnice (UABA) i Zajednice udruga antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije (ZUABA).

Skupštine su otvorili predsjednik koprivničke udruge Rade Prosenjak i predsjednica županijske zajednice Anica Desnica. U redovnom dijelu skupštine izabrana su tijela skupštine, članovi su prihvatili izvješće o radu i financijsko izvješće za 2023. godinu. Nakon rasprave, usvojen je program rada i financijski plan za tekuću godinu, kao i projekcije za razdoblje 2024./2025. godine.

Spomenimo da su uime Grada Koprivnice skupštini prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i pročelnik Tomislav Golubić, dok su od gostiju prisutni bili predstavnici ZUABA-e Bjelovarsko-bilogorske županije, UABA-e grada Križevaca, UABA-e Općine Rasinja i UABA-e Općine Sokolovac.

Slušaj uživo
zatvori