Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Latice se okupile na redovnoj skupštini, gradonačelnik Jakšić: Sretni smo što vas imamo i uvijek možete računati na našu pomoć

Članovi koprivničke Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice održali su svoju redovnu sjednicu skupštine.

Sjednica je održana u prostorijama udruge, a predsjednica Nevenka Fuchs predstavila je nazočnim članovima izvješće o radu udruge za proteklu godinu, financijsko izvješće te izvješće Nadzornog odbora koja su jednoglasno usvojena. Isto tako, usvojeni su plan i program rada udruge te financijski plan za 2024. godinu, naveli su u koprivničkoj Gradskoj upravi.

Spomenimo da su sjednici uime Grada Koprivnice prisustvovali gradonačelnik Mišel Jakšić i njegova zamjenica Ksenija Ostriž, dok je uime Koprivničko-križevačke županije prisutan bio zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Gradonačelnik Jakšić zahvalio je svim Laticama na predanom i zajedničkom radu čime naše društvo čine puno boljim i sretnijim te što su nezaobilazan dio gradskih manifestacija.

– Vi ste ti koji dokazujete da s sa puno dobre volje mogu pomicati sve moguće granice i postizati odlični rezultati te vam zbog toga od sveg srca zahvaljujem. Mogu samo još reći da smo sretni što vas imamo i da uvijek možete računati na našu pomoć – poručio je Jakšić.

Zamjenica Ostriž Laticama je pak zahvalila na uspješnim projektima koje provode te ih istaknula kao svijetli primjer Koprivnice u kojoj jedna tako mala zajednica djeluje tako skladno i za koju ne postoje nemoguća rješenja.

zatvori