Srijeda, 15. svibnja 2024.

FOTO Članovi županijske zajednice umirovljenika održali izvještajnu skupštinu, svojim radom žele ostvariti najbolje uvjete za ‘zlatnu generaciju’

Članovi Zajednice umirovljenika Koprivničko-križevačke županije održali su izvještajnu skupštinu.

U Službi ureda župana navode kako je svemu prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je naglasio konstruktivnu suradnju s umirovljeničkim udrugama i Savjetom umirovljenika Koprivničko-križevačke županije te pohvalio rad zajednice. Istaknuo je i kako Županijska uprava u kontinuitetu provodi proaktivnu socijalnu politiku te poboljšava uvjete života za umirovljeničku populaciju.

– Sve je vidljivo kroz naše brojne programe od osiguranja specijalističko-konzilijarne zaštite, subvencioniranja autobusnog prijevoza, osiguranja sredstava za program dnevnih boravaka u sva tri županijska grada, zatim usluge pomoći u kući koja se provodi u suradnji s lokalnom zajednicom i udrugama, subvencioniranjem smještaja u privatne domove za starije na području naše, ali i izvan županije te sufinanciranjem raznih programa umirovljeničkih udruga. Koprivničko-križevačka županija će i dalje podržavati vaše programe i biti partner – poručio je.

Na pomoći je zahvalio predsjednik zajednice Tomo Jozek koji je naglasio kako zajednica trenutno okuplja osam umirovljeničkih udruga s područja županije te nastoji svojim radom pratiti sve potrebe umirovljeničke populacije i ostvariti najbolje uvjete za “zlatnu generaciju”.

zatvori