Subota, 27. travnja 2024.

Đurđevačke rukometašice najbolje u županiji, Capek: Pokazale su nadmoć nad svojim protivnicima i uvjerljivo osvojile prvo mjesto

Rukometašice Osnovne škole Đurđevac pobjednice su Županijskog natjecanja u rukometu za učenice u konkurenciji sedmih i osmih razreda.

Iz đurđevačke Gradske uprave izvijestili su da je natjecanje održano u Kalinovcu.

– Naše su rukometašice pod stručnim vodstvom Karla Capeka, učitelja tjelesne i zdravstvene kulture, dominirale. Pobijedile su svoje vršnjakinje iz Osnovne škole Braće Radić iz Koprivnice i Osnovne škole Vladimir Nazor iz Križevaca – naglasili su.

Odlazak na državno prvenstvo u Poreč ostvarile su rukometašice Osnovne škole Đurđevac: Lana Ređep (8.a), Ana Lenardić (8.b), Ozana Babec (8.a), Magdalena Đuroci (8.e), Vanesa Vencl (7.b) Heidi Esterajher (7.b), Valentina Kucel (7.c), Tesa Svetec (6.a), Hana Nikša (6.a), Morena Kožar (6.a) i Gabrijela Tomašek (6.a).

– Naše su rukometašice pokazale nadmoć nad svojim protivnicima i s visokom prednošću u obje utakmice uvjerljivo osvojile prvo mjesto. Samim time ostvarile su plasman na državno natjecanje koje će se održati u Poreču od 15. do 17. travnja – zaključio je njihov trener Karlo Capek.

zatvori