Nedjelja, 28. travnja 2024.

[DARIVANJE] TISKAJ ME i Drava.info daruju čitatelje u povodu Dana očeva, znamo tko su dobitnici

TISKAJ ME na koprivničkoj Gradskoj tržnici već je na široko poznata mala koprivnička tiskarska radionica koja ispunjava vaše želje oko izrade personaliziranih poklona i artikala za promociju vaše tvrtke ili OPG-a.

TISKAJ ME i portal Drava.info u povodu Dana očeva daruju dva poklona – komplet u kojem se nalaze majica i šalica te kišobran. Dobitnica kompleta u kojem su majica i šalica je Kristina Obranović, a dobitnica kišobrana je Ana Halaček. Upute smo vam poslali u inbox.

Tisak na majice, hudice, pamučne torbe, radna odijela, šalice, kišobrane i još puno različitih artikala upotpunili su tiskom na kemijske olovke, upaljače, rokovnike i magnete.

Kućni brojevi, table za OPG-ove, gravirane pločice za vrata stanova i poštanske sandučiće te razne naljepnice u kratko će vrijeme biti kvalitetno izrađene.

Možda niste znali da TISKAJ ME gravira željeni tekst na otirač koji će krasiti ulazna vrata vašeg stana ili poslovnog prostora, a gravira i rođendansku poruku na dasku za rezanje mesnih delicija i slično.

Važno je znati da jedino u TISKAJ ME možete pronaći koprivničke suvenire koje će na licu mjesta dizajnom prilagoditi vašim željama. Ponosno nosite ime našeg grada na majici i torbi, a svojim prijateljima u Koprivnici i onima van Koprivnice poklonite nešto prigodno što će ih podsjetiti na centar Podravine – šalicu, privjesak, magnet, torbu s fotografijom paviljona u parku, novog ili starog trga…sve po vašoj želji.

Vlasnik ste tvrtke ili nekog OPG-a i želite istaknuti i reklamirati svoj brand? U TISKAJ ME će vam izaći u susret te vam izraditi t-shirt ili polo majice s logom firme, razne privjeske i torbe za vaše klijente, otisnuti logo na radna odijela, kape šilterice i još mnogo toga.

Tisak na sportske dresove, trenirke i torbe još je jedan segment koji je moguće izraditi u TISKAJ ME na Gradskoj tržnici.

Novitete zapratite na Facebook i Instagram stranici TISKAJ ME, u inbox im pošaljite upite, a odgovor stiže brzo.

TISKAJ ME – kvalitetno, šaljivo i poslovno.

TISKAJ ME potražite na Gradskoj tržnici u Koprivnici ili nazovite na broj 099/5134-777, a možete se informirati i putem e-mail adrese [email protected].

zatvori