Subota, 27. travnja 2024.

[DARIVANJE] Odgađa se dječja predstava ‘Trnoružica’ i umjesto nje dolazi ‘Carevo novo ruho’, znamo tko ide na predstavu

Draga publiko, na neke situacije nismo u mogućnosti utjecati, a u to spada i bolest glumaca koji igraju u najavljenoj dječjoj predstavi “Trnoružica”.

Kako vam ne bismo oduzeli radost uživanja u predstavi u navedenom terminu, umjesto najavljene organizirat ćemo predstavu “Carevo novo ruho” u produkciji istog kazališta.

O predstavi: Raspisuje se natječaj za najljepše carevo novo odijelo…. Bio jednom jedan Car je stalno tjerao modu. Al’ rekoše mu i Pralja i Švalja da mu odijelo ništa ne valja i da mu odijelo ugled kalja. Zato Car raspiše natječaj za najnovije i najoriginalnije carevo novo ruho! Prijaviše se mnoga lica da Caru odijelo skroje, ali dva krojača zanimljivost u priču nam unose. Tko je izvukao deblji kraj – dođi, s nama vidi i saznaj!

Još jedan klasik na našem repertoaru, priča “Carevo novo ruho” priča je koja nas potiče na hrabrost i samokritičnost. Daje nam do znanja koliko je bitno izraziti svoje mišljenje, čak i kada nije u skladu s dominantnom masom. Predstava ima nominaciju Hrvatskog glumišta za najbolje glumačko ostvarenje u lutkarskim predstavama ili predstavama za djecu 2023. godine.

Dvorana Domoljub

19. ožujka 2024. (utorak) u 18 sati

Svoje ulaznice po cijeni od 3,30 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od sedam do 15 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu šest i više ulaznica iznosi 2,50 eura. Kako bismo vam omogućili brži ulazak u dvoranu Domoljub, molimo da rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave.

Produkcija: Teatar Naranča
Tekst: Igor Bojović prema bajci Hansa Christiana Andersena
Režija: Majkl Mikolić
Igraju: Irin Šime Rabar, Majkl Mikolić, Mathilde Vukosavljević i Vlatka Rubil
Glazba: Irena Giorgi i Mauro Giorgi
Scenografija: Marija Pletikosić
Kostimografija: Valentina Ferlin-Živić
Koreografije: Katja Rabar
Trajanje: 40 minuta
Uzrast: 3+


Portal Drava.info najsretnijeg čitatelja ili čitateljicu daruje s dvije ulaznice za navedenu predstavu, a sretna dobitnica je Ana-Marija Pavec. Upute smo vam poslali u inbox.

zatvori