Nedjelja, 28. travnja 2024.

[DARIVANJE] Komedija za sve generacije ‘Julijin balkon’ uskoro u Domoljubu, znamo tko će uživati u predstavi

U koprivničkoj Dvorani Domoljub 6. ožujka u 19:30 održat će se predstava naziva “Julijin balkon”.

Radio Drava za svoj 30. rođendan dvoje najsretnijih čitateljica ili čitatelja daruje s po dvije ulaznice. Sretne dobitnice su Ivona Bogadi i Gordana Šemper, a upute smo vam poslali u inbox.


O predstavi:

Ako ste se pitali kakvi bi bili Romeo i Julija kao dalmatinci, ili možda penzioneri, na pravom ste mjestu. U predstavi “Julijin balkon” glumac, glumica i redateljica imaju samo jedan zadatak, na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena “Romeo i Julija” No, uz lavinu komičnih situacija i neočekivanih preokreta ne uspijevaju napraviti više od popularne scene balkona, i to na bezbroj načina, od kojih je svaki nevjerojatniji i uzbudljiviji od prethodnog…

Tekst: autorski projekt prema ideji Matee Elezović Brdar (Mladen Kovačić, Ana Vilenica, Matea Elezović Brdar)

Postoje li Romeo i Julija 21. stoljeća? Bismo li se danas ubili zbog ljubavi ili ubili ljubav? Kako da ne bude tragično, a ostane magično? Koja je današnje lice i naličje međuljudskih odnosa? Budimo se ili ludimo?

Kako je dražestan i razigran trio fantastikus (Ana Vilenica, Mladen Kovačić i Matea Elezović-Brdar) uz nezaustavljivu lavinu komičnih situacija, neočekivanih preokreta i osobnih zavrzlama – pokušao na scenu postaviti najveću ljubavnu priču svih vremena.

“Spotaknuli” su se o priču najslavnijeg ljubavnog para u povijesti, o “nesretni” balkon, ali i još nesretniji vlastiti život, no razigranim i impresivnim transformacijama i glumačkom igrom zadovoljili apetite i najzahtjevnije publike.

Hit teatar predstavlja pravo kazalište u kazalištu. Shakespearea kakvog još niste gledali. Komediju za sve generacije i kazališne afinitete. Dođite na “Julijin balkon”, pripremite maramice za suze smijalice, a možda pronađete i (svog) Romea ili Juliju.

Svoje ulaznice po cijeni od 7,20 eura možete podići u Domoljubu radnim danom od 13 do 17 sati ili rezervirati na broj telefona 222-390 od sedam do 15 sati. Moguće je ulaznice rezervirati i putem elektroničke pošte [email protected]. Cijena za studente, umirovljenike i kupovinu šest i više ulaznica iznosi 5,90 eura.

Rezervirane ulaznice podignete 24 sata prije održavanja predstave, a ukoliko odustajete od rezervacije o tome na vrijeme obavijestite Pučko otvoreno učilište Koprivnica kako bi omogućili drugima da uživaju u programu.

Produkcija: Hit teatar
Tekst: Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić i Ana Vilenica
Redateljica: Iva Srnec
Igraju: Matea Elezović Brdar, Mladen Kovačić i Ana Vilenica
Koreografija i scenski pokret: Branko Banković
Scenografkinja: Andrea Lipej
Kostimografkinja: Sara Lovrić Caparin
Žanr: Komedija

zatvori