Petak, 28. lipnja 2024.

Članice Udruge žena grada Đurđevca povodom Dana žena pripremaju zabavu uz glazbu, ples i nagradnu igru

Članice Udruge žena grada Đurđevca povodom Međunarodnog dana žena organiziraju tradicionalno druženje uz zabavu, živu glazbu, ples i nagradnu igru s humanitarnom notom.

Tijekom veljače za to su se posebno pripremale kako bi kao i svake godine do sada iznenadile svoje goste, istaknuli su u đurđevačkoj Gradskoj upravi.

Predsjednica udruge Mirjana Mišulin pozvala je tako sve sugrađane da dođu u Hostel Borik na zabavu 8. ožujka s početkom u 19 sati.

– Radimo kreativno te i ove godine želimo da svakoj našoj gošći na zabavi poklonimo mali znak pažnje u obliku naših kreativnih uradaka. Ove godine uz Međunarodni dan žena prigodno ćemo obilježiti i 25. godišnjicu našeg aktivnog rada i tako zajedno s našim sugrađanima obilježiti našu aktivnu prisutnost i sudjelovanje u svim gradskim manifestacijama. Bit će to u lijepom i posebnom prostoru Hostela Borik jer mnoge od naših gošći taj gradski prostor još nisu upoznale. Dan žena ćemo tradicionalno proslaviti velikom zabavom, živom glazbom i plesom te bogatom večerom i izdašnom nagradnom igrom s humanitarnom notom – kazala je Mišulin.

zatvori