Nedjelja, 5. svibnja 2024.

VIDEO Farmaceuti danas love nova tri boda protiv Istre, Ferenčina: Očekuje nas teška utakmica, no dobro smo se pripremili

Nogometaši Slaven Belupa danas će na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš ugostiti Istru 1961.

Utakmica se igra u sklopu 23. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige.

Samu utakmicu najavili su na konferenciji za medije trener Roy Ferenčina i središnji branič Vinko Međimorec.

Snimio Valentino Štefanek.

– Radi se o jednoj dobroj ekipi koja je prošli tjedan promijenila trenera. Na klupu je došao Talijan, dobro je poznata talijanska škola nogometa. Očekuje nas teška utakmica, iako je svaka utakmica u prvoj ligi teška. Mislim da smo se kroz ovaj tjedan dobro pripremili. Prošlog vikenda imali smo neugodno iskustvo u Splitu gdje smo u svim segmentima zakazali. Nadam se da je to iza nas i da smo se od toga oporavili – kazao je Ferenčina.

Međimorec se složio s trenerom konstatirajući kako ih očekuje teška utakmica.

Snimio Valentino Štefanek.

– Očekujem da budu agresivni i čvrsti. Iako očekujem tešku utakmicu, uvijek volim naglasiti da sve ovisi o nama. Ako budemo pravi i ako se budemo držali dogovora i plana, mjesta za probleme neće biti – kazao je Međimorec.

Dodajmo kako će utakmica imati humanitarni karakter, jer će ukupan prihod od prodanih ulaznica biti uplaćen na račun Udruge edukacijskih rehabilitatora Koprivnice koja organizira humanitarnu akciju “NA PUTU S NAMA” za djecu COOR Podravsko sunce kojom se žele prikupiti sredstva za kupnju novog kombija potrebnog za prijevoz učenika.

zatvori